Tidigare inlägg
March 31, 2022

Mälarsjö Fastigheter AB välkomnar Sofie Stålhandske som Projektledare

Mälarsjö Fastigheter AB rekryterar Sofie Stålhandske som Projektledare med start 18 april 2022.

Sofie har sedan 2013 varit verksam inom projektering av hus med specialitet inom konstruktion och modulering. Sofie kommer senast från Ramboll, med ett förflutet som projektör hos bl. a. PE Teknik AB. Sofies erfarenhet har givit henne färdigheter för att effektivt och lösningsorienterat hitta bra och smarta lösningar i komplexa miljöer och på så sätt driva byggprojekt framåt.

 

Sofies personliga egenskaper med en utåtriktad framtoning och stor teknisk kompetens ger henne och Mälarsjö Fastigheter AB förutsättningen för kvalitativa och hållbara projekt. I samband med rekryteringen av Sofie fortsätter Mälarsjö Fastigheter AB sin uppbyggnadsfas för att skapa unika förutsättningar för att leverera i de projekt som bolaget nu tar sig an.

                                   

Thomas Dansk, VD Mälarsjö Fastigheter AB

– Det känns väldigt roligt att välkomna Sofie, både som person och kompetensmässigt. Vi kommer nu att kunna fullfölja och accelerera vår tillväxt och uppbyggnad av bolaget.

 

Sofie Stålhandske, Projektledare Mälarsjö Fastigheter AB

– Det ska bli fantastiskt roligt. Fastigheter är en spännande bransch. Jag ser fram emot att få vara med att driva och utveckla Mälarsjös projekt med fokus på kvalitet, hållbarhet och kundnytta.

För mer information kontakta:

Thomas Dansk

Mälarsjö Fastigheter AB

Mobil: +46 (0)732 300 225 // thomas@malarsjo.se

 

Fakta om Mälarsjö Fastigheter AB.

Mälarsjö Fastigheter AB, grundades december 2019 och ägs till 80% av Bockasjö Holding AB och 20% av TRELO AB. Bolaget är verksamt inom utveckling av bestående och hållbara bostäder och samhällsfastigheter. Med Mälardalen som utgångspunkt är Mälarsjö Fastigheter en betrodd och långsiktig samarbetspartner för våra intressenter, leverantörer och hyresgäster.

www.malarsjo.se

Fler nyheter

Nyhet
May 10, 2023

Trygghetsboendet Guldregnet möts av stort intresse

Genom värdefulla seminarium och möten har Mälarsjö fångat upp och fortsatt utveckla Trygghetsboendet Guldregnet centralt beläget i Katrineholm.

Tidigare inlägg
June 23, 2022

Mälarsjö Fastigheter bygger trygghetsboende i Katrineholm

Mälarsjö Fastigheter har tecknat ett avtal om att förvärva en bostadsbyggrätt i centrala Katrineholm.

Till alla nyheter