Kontakta oss

Mälarsjö Fastigheter AB c/o Convendum
Biblioteksgatan 29, 114 35 Stockholm
Thomas Dansk, VD & grundare: thomas@malarsjo.se, 0732-30 02 25
Sofie Stålhandske, projektledare: sofie@malarsjo.se, 0732-30 74 08

Skicka post till oss

Box 270 40
102 51 Stockholm

Vi som står bakom Mälarsjö Fastigheter

Thomas Dansk, VD och grundare

Mitt mål med Mälarsjö Fastigheter är att sätta oss på kartan som en värdeskapande och pålitlig samarbetspartner för utveckling av bostäder och samhällsfastigheter. Min bakgrund inom bygg- och fastighetsbranschen sträcker sig till större delen av mitt yrkesverksamma liv. Detta har gett mig en stark utgångspunkt i att arbeta både utifrån tidigare erfarenheter men också intuitivt med ett fokus på hållbar innovation.

Jag är utbildad Civilingenjör från Kungliga Tekniska Högskolan inom Lantmäteri och Fastighetsekonomi. Min yrkesroll som entreprenör började initialt inom byggföretaget BPA och senare som konsult inom projekt och byggledning. På 2000-talet arbetade jag som fastighetschef inom fastighetsägande bolag i norra Stor-Stockholm. Från 2006 och framåt arbetade jag inom Investment & Asset Management i två av Sveriges största tjänstepensionsförvaltande bolag. Där höll jag ansvar för skapandet av lönsamma fastighetsaffärer inklusive skapande och förvaltning av Joint Ventures-bolag.

Kontakta mig

0732-30 02 25

Porträttbild på grundare Joakim Hedin.
Joakim Hedin, grundare

Med Mälarsjö Fastigheter har vi potentialen att bli en framstående aktör inom bostäder och samhällsfastigheter tack vare samma principer som gjort Bockasjö till ett framgångsrikt företag. Genom ett kompetent, ansvarsfullt och hållbart arbetssätt vill vi vara en samarbetspartner som levererar lite mer än det som förväntas – enkla principer som gynnar oss, kunden och kundens kund. Min satsning på Mälarsjö Fastigheter är ett långsiktigt mål för att bli en seriös och eftertraktad samarbetspartner där vi kan bidra till marknaden med våra kunskaper, kapital och riskspridning.

Under min yrkeskarriär – alltifrån inköpare av film och TV-rättigheter till börs-VD – har jag samlat in lärdomar som än idag står sig sanna och värdefulla. Jag letar alltid efter vinn-vinn-situationer för båda parter och lägger stor vikt vid att leverera det man utlovat – och gärna lite till. Det är ett förtroendeingivande sätt att bedriva affärer på, som resulterar i goda och återkommande relationer.

Sofie Stålhandske, projektledare

Med Mälarsjö Fastigheter kommer jag kunna ta mig an nya utmaningar som uppstår i byggbranschens komplexa miljöer. Genom min tekniska kompetens och mångåriga erfarenhet i branschen är mitt mål att vara en bidragande och drivande faktor i Mälarsjö Fastigheters uppbyggnadsfas och fortsatta tillväxt. Min utgångspunkt är att alltid hitta effektiva och smarta lösningar för att driva projekt framåt – vilket resulterar i kvalitativa och hållbara slutresultat.  

Jag har varit verksam inom byggsektorn sedan jag tog examen från KTH år 2012. Jag har stor erfarenhet inom fastighetsprojektering med specialitet inom konstruktion och modulering. Jag har bland annat arbetet som husbyggnadskonstruktör på f.d. Konkret Rådgivande Ingenjörer i Stockholm AB, PE Teknik och Arkitektur AB och Ramboll Sweden AB.

Kontakta mig

0732-30 74 08

En gren på ett lärkträd med en kotte.

Så här fakturerar du oss

Märkning av fakturor

Mälarsjö Fastigheter AB med organisationsnummer 559218-6083 hanterar alla leverantörsfakturor elektroniskt.

Fakturorna ska märkas med följande uppgifter:

  • Mälarsjö Fastigheter AB

  • GEM-kod 7365592186000 (måste vara med på samtliga fakturor och skrivs lämpligast i fältet för box eller c/o adress)

  • Box 1258, 501 12 Borås

Fakturor som inte motsvarar ovanstående krav kommer ej kunna hanteras av vårt fakturahanteringssystem.

Skicka fakturan via mail

För att maila en PDF-faktura till Mälarsjö Fastigheter ska den vara korrekt märkt utifrån instruktionen ovan. Fakturan mailas som bifogad PDF-fil till: inbox.lev.1216323@arkivplats.se

Endast en faktura per e-post.