Våra projekt

Medan vi förbereder för att dela med oss av våra kommande projekt vill vi berätta om hur vår vision och affärsidé appliceras på projekten vi tar oss an.

Trygghetsboendet Guldregnet i Katrineholm

Mälarsjö Fastigheter erbjuder nu en unik möjlighet för dig som fyllt 65 år att flytta till Trygghetsboendet Guldregnet. Om man flyttar in som par räcker det att den ena har fyllt 65 år.

Trygghetsboendet är en ny boendeupplevelse som ger social samvaro, glädje och erbjuder fina, välplanerade lägenheter i en fantastisk omgivning. Trygghetsboendeformen syftar till att boendet skall vara lite mer än att bara bo. Här träffar man likasinnade, glada och hälsosamma pensionärer – där det skapas gemensamma förutsättningar för ett gott liv baserat på friskvård, hälsa, aktiviteter och social samvaro.

Trygghetsboendet kommer att ha viss bemanning av personal som kommer att ordna frivilliga aktiviteter, träning, bokklubbar och spel med mera. Det kommer även finnas möjlighet att beställa levererad lunch för gemensamma måltider.

Lägenheterna upplåts som hyresrätter och det finns 1:or, 2:or och 3:or att hyra utifrån önskemål och behov. Fastigheten är belägen i korsningen Bievägen och Stensättargatan i centrala Katrineholm. En mindre avgift kommer att debiteras för den servicetjänst som huset levererar. För den som har bil kommer det finnas parkering att hyra. Planerad inflyttning sker första kvartalet 2024.

Visst låter detta intressant? Tveka inte på att göra en intresseanmälan i formuläret nedan. Anmälan är inte bindande!

För mer information kontaka info@malarsjo.se

Intresseanmälan för trygghetsboende i Katrineholm

Tack så mycket!
Din intresseanmälan har blivit mottagen.
Oops! Something went wrong while submitting the form.
En konsert i ett trähus.

Hållbara fastigheter är inte endast vår vision, det är vår slutprodukt

Att ha en hållbar vision är viktigt, att ha en hållbar slutprodukt är viktigare. Genom erfarenhet, helhetstänk och en ambition om Svanenmärkning ser vi till att leverera på våra löften om fastigheter framtagna effektivt, ekonomiskt och hållbart.

För oss är en hållbar fastighet synonymt med en förståelse för fastighetens livscykel. Vad är till exempel rätt materialval vid tillverkningsstadiet? Vi tar inte bara hänsyn till vilka resurser som krävdes för att ta fram materialet utan också hur detta material kommer att stå sig under fastighetens förväntade livscykel. Vi gör miljömedvetna val i nutid – för en hållbar framtid.

Vi verkar inom dessa segment

Bostäder

Mälarsjö Fastigheter har som mål att skapa och leverera ändamålsenliga bostäder för alla åldrar, familjekonstellationer samt funktionaliteter. Bostäderna bjuds ut i alla upplåtelseformer – vilket innefattar kooperativ och vanliga hyresrätter men även äganderätter och bostadsrätter. Våra bostäder ska präglas av ljusa, moderna och trivsamma boendeenheter med en upplevd kvalitet som levererar det lilla extra. Genom ett engagerat ansvarstagande och genomförandekraft kommer vi skapa efterfrågade produkter för aktuella målgrupper.

 • Hyresrätter

 • Bostadsrätter

 • Äganderätter

 • Kooperativa äganderätter

En kvinna och ett barn vid en lekplats.

Samhällsfastigheter

Samhällsfastigheter fyller en viktig funktion för en stor del av den svenska befolkningen, unga som gamla. Vi har som mål att bidra till denna samhällsservice genom att ta fram moderna samhällsfastigheter på ett effektivt och hållbart sätt. Tack vare vårt delägarskap i Conara, en framstående utvecklare av trygghetsboenden i Sverige, har vi omfattande erfarenhet och kompetens inom just detta segment.

 • Hyresrätter

 • Bostadsrätter

 • Äganderätter

 • Kooperativa äganderätter

 • Äganderätter

 • Kooperativa äganderätter

 • Trygghetsboende

 • Särskilt boende

 • LSS-boende

 • Skolor

 • Universitet

 • Högskolor

Vi utvecklar bestående fastigheter i Mälardalen

Vi verkar främst inom Mälardalen – ett område med stor potential tack vare sin befolkningstillväxt. Tillsammans med våra samarbetspartners är vårt mål att bidra och stödja denna tillväxt genom att utveckla fastigheter inom flera kategorier, allt från skolor och trygghetsboenden till hyres- och bostadsrätter.

Vårt fokus på Mälardalen ger oss även möjlighet för fördjupade och relevanta erfarenheter och insikter för området. Vi önskar erbjuda innovativa och praktiska lösningar baserat på kundens önskemål och Mälardalens unika förutsättningar.

Vill du utveckla hållbara och bestående fastigheter tillsammans med oss?

Bra fastigheter utvecklas genom framgångsrika samarbeten. Vi berättar gärna mer om hur ett sådant samarbete kan se ut och hur vi kan anpassa det för just er och ert projekt – kontakta oss så ordnar vi för vidare diskussioner.

Kontakta oss