Tidigare inlägg
June 29, 2022

Mälarsjö Fastigheter bygger trygghetsboende i Katrineholm

Mälarsjö Fastigheter AB har tecknat ett avtal om att förvärva en bostadsbyggrätt i centrala Katrineholm. Fastigheten har en byggrätt för bostäder som omfattar 5 700 BTA, och planeras omfatta ca 70 lägenheter. Mälarsjö Fastigheter köper byggrätten från Eriksberg 1 AB, som ägs av Caroline Bonde.

 

Thomas Dansk, VD/Partner:

– Mälarsjö Fastigheter kommer omgående påbörja utvecklandet av bostadskomplexet, med målet att skapa bra bostäder för Katrineholms invånare

 

Mälarsjö kommer att utveckla ett trygghetsboende för den friska och aktiva pensionären. Lägenheterna består mestadels av 2: or och 3:or samt ett par mindre 1:or, och kommer att ha ljusa och trevliga boendemiljöer med balkong. Bostadshusets centrala delar kommer att erbjuda en gemensam samlingspunkt för att skapa ett meningsfullt och socialt boende med möjlighet till aktiviteter, bokklubbar, vinprovning, utflykter och gemensamma måltider.

Trots det mycket centrala läget omges huset av vacker natur med en innergård med pergola och uteplats för givande samtal och fikastunder.

Thomas Dansk, VD/Partner:

– Vi är övertygade om att denna boendeform skapar en hållbar boendemiljö som leder till ökad hälsa, glädje och mening.

 

I samarbete med Scott Rasmusson Källander Arkitekter projekteras nu det nya bostadskvarteret och beräknad inflytt är planerad till Q1 2024. Falkensborns Advokatbyrå har bistått Mälarsjö Fastigheter i transaktionen.

 

För mer information och intresseanmälan besök: www.malarsjo.se/projekt

För frågor kontakta:

Thomas Dansk, VD/Partner

Mobil 0732-30 02 25

Mail: thomas@malarsjo.se

Fler nyheter

Nyhet
May 10, 2023

Trygghetsboendet Guldregnet möts av stort intresse

Genom värdefulla seminarium och möten har Mälarsjö fångat upp och fortsatt utveckla Trygghetsboendet Guldregnet centralt beläget i Katrineholm.

Tidigare inlägg
June 23, 2022

Mälarsjö Fastigheter bygger trygghetsboende i Katrineholm

Mälarsjö Fastigheter har tecknat ett avtal om att förvärva en bostadsbyggrätt i centrala Katrineholm.

Till alla nyheter