Tidigare inlägg
December 7, 2021

Mälarsjö Fastigheter lanserar sin hemsida.

I november inleddes en resa tillsammans med den nystartade kommunikationsbyrån CLVL Design AB för att se över logotyp, grafisk profil och etablera en informativ hemsida.

Genom en liten arbetsgrupp bestående av Thomas Dansk, projektledare Sara Bergström och CLVL Design AB har gruppen med fokus och ambition säkerställt att vår hemsida nu kan lanseras.

–”Vi hoppas att vår nya webb ska förenkla för våra besökare att förstå vad Mälarsjö Fastigheter har som ambition och inom vilka sektorer vi ämnar verka, säger Thomas Dansk, VD Mälarsjö Fastigheter. Läs mer.

–”Nu ser vi fram emot att ta nästa steg på vår nya resa. Vi har rätt förutsättningar för att möta marknadens behov och skapa framgångsrika samarbeten som delar vår ambition att skapa mervärde och det lilla extra för kunden och kundens kund”.

Kika gärna runt på vår nya webb och berätta vad du tycker. Har du frågor? Kontakta: Thomas Dansk +46 (0) 732 30 02 25 eller via mail: thomas@malarsjo.se


Fler nyheter

Nyhet
May 10, 2023

Trygghetsboendet Guldregnet möts av stort intresse

Genom värdefulla seminarium och möten har Mälarsjö fångat upp och fortsatt utveckla Trygghetsboendet Guldregnet centralt beläget i Katrineholm.

Tidigare inlägg
June 23, 2022

Mälarsjö Fastigheter bygger trygghetsboende i Katrineholm

Mälarsjö Fastigheter har tecknat ett avtal om att förvärva en bostadsbyggrätt i centrala Katrineholm.

Till alla nyheter