Mälarsjö Fastigheter söker Projektledare

Mälarsjö Fastigheter planerar att ta sig an ett ökat antal nya och spännande projekt. Därför söker vi en projektledare till vårt team inom Mälarsjö Fastigheter.

Bakgrund

Mälarsjö Fastigheter utvecklar bestående och hållbara fastigheter tillsammans med ambitiösa och likasinnade aktörer. Vi verkar främst inom Mälardalen, ett område med stor potential. Tillsammans med våra samarbetspartners är vårt mål att bidra och stödja regionens tillväxt genom att utveckla fastigheter inom flera segment, från skolor och trygghetsboenden till hyres- och bostadsrätter.

Tjänsten

I rollen som projektledare ansvarar du för att skapa och bygga effektiva flöden för projektutveckling och byggprocess. Fokus ligger på att skapa hållbara projekt i kombination med god lönsamhet/budgetuppföljning och hög kundnöjdhet. Rollen innefattar såväl operativa som strategiska arbetsuppgifter i nära samarbete med övriga verksamheten. Tillsammans driver vi utvecklingen av vår affär, produkter och tjänster på ett framgångsrikt sätt.

Dina arbetsuppgifter omfattar bland annat:
  • Projektledning, dvs. initiering och planering av projektet.
  • Projektering och byggledning, dvs. genomförande, kvalitetssäkring, kontroll och stängning av projektet.
  • Analysera och säkerställa projektbudget.
  • Upphandling av entreprenader.
  • Utveckla och säkerställa hållbarhet i projektets samtliga faser, nu och för framtiden.

Erfarenhet och kompetens

Vi ser gärna att du har 3 års erfarenhet eller mer av projektledning, gillar att jobba i en utvecklande och förändringsbenägen miljö. Vidare ser du det som en fördel att vara med och bygga ett bolag från grunden, och drivs av utveckling och förbättring.

Som person är du nyfiken, lyhörd och kommunikativ med ett glatt och välkomnande sinne.

För mer information och ansökan

Låter detta intressant, skicka en ansökan med ditt CV till thomas@malarsjo.se. Har du frågor om tjänsten ring Thomas Dansk 0732-30 02 25 för mer information.


Till karriärsidan